klicka här FÖR GRATIS OFFERT
Vi är experter

Vi installerar din elbilsladdare

Efterfrågan efter att installera elbilsladdare / laddstolpe har växt enormt den senaste tiden. Kanske inte så konstigt då vi ser att många av de nyaste bilarna är helt elektriska eller hybridbilar

Vi på Elinstallationer i Borås AB hjälper dig att installera din laddstolpe / elbilsladdare. Tack vare vår branscherfarenhet kan vi garantera ett säkert och tryggt arbete. Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa dig att hitta en helhetslösning som passar just dina behov. Vi hjälper dig att installera alla de tre olika varianterna som finns benämna nedan

Tre olika former av elbilsladdare

Det finns tre olika varianter av elbilsladdning, nämligen laddbox, destinationsladdare och snabbladdare. Vilken man väljer att installera beror helt på syftet med sin installation.

Laddbox är den som brukar användas när man installerar i hemmet eftersom att effekten som kommer ur denna box är lite lägre än de andra. Den är oftast den billigaste lösningen men gör också att man med fördel skall ladda sin bil under natten.

Destinationsladdare är ofta den sortens laddare som du ser ute i offentliga miljöer, så som vid vägkanten, på parkeringsplatser eller liknande. Det som skiljer denna varianten från en vanlig laddbox är att den har oftast högre effekt, dock beroende på hur många destinationsladdare som finns kopplade till samma område.

Snabbladdare hittar du ofta vid t.ex rastplatser, vägkrogar eller liknande. Ofta väldigt lättillgängligt för bilisten med elbilen. Den varianten som ger högst effekt eftersom man jobbar med likström och hög effekt.

Oavsett vilken av ovanstående variant du är intresserad av så tveka inte att ta i kontakt med oss för att få ett kostnadsförslag.

Skaffa dig en lägre milkostnad
Sedan den 1 januari 2018 så kan man söka bidrag när man installerar sin elbilsladdare / laddstolpe

Då det är miljövänligt med elbilsladdare så kan Naturvårdsverket gå in och täcka upp till 50% av alla kostnader som uppstår när man skall installera sin laddstolpe / elbilsladdare samt även upp till 50% av kostnaden för själva laddaren.

Det man dock skall tänka på att taket för bidraget ligger idag på 10.000:- per hushåll vilket innebär att om kostnaden överstiger detta belopp så får man betala det själv.

Är du intresserad av att installera en laddare så tveka inte att ta i kontakt med oss på Elinstallationer i Borås AB så skall vi hjälpa dig att hitta en lösning. Är du intresserad av hur bidraget fungerar så läser du mer om det lättaste på Naturvårdsverkets hemsida.

givetvis skall man spara pengar
Tack vare att det är miljövänligt att ladda sin hybridbil så kan man ansöka om bidrag så att man sparar många tusenlappar i slutändan